FUNKCIONALNA KLINIKA

Ali kolesarite, tečete, igrate nogomet ali mogoče kateri drug šport? Ali pa vas morijo vsakodnevne bolečine, zaradi katerih težko spite? 
Ali ste osebni trener, terapevt ali strokovnjak na katerem drugem področju in bi želeli pomagati svojim strankam?

LevelUp Funkcionalna klinika je ultimativen vodnik za odpravljanje bolečin, preprečevanje poškodb in doseganje boljših športnih rezultatov.

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP

KAJ VSEBUJE

LevelUp Funkcionalna klinika vsebuje za več kot eno uro video vsebin, dva PDF postra z več kot 30-imi različnimi vajami in še veliko več. Na voljo so vam vse informacije, ki jih potrebujete, da boste lahko sebi in drugim pomagali do boljše gibljivosti in boljših športnih rezultatov.

“Funkcionalna klinika mi zelo pomaga pri reševanju bolečin v sklepih in mišicah, ki nastanejo zaradi treningov. Pomaga mi ugotoviti, kje točno težava je, da jo lahko potem s pravim pristopom tudi rešim. To mi omogoča, da se lahko vedno znova z dobrim občutkom vrnem nazaj na trening ter lovim nove cilje in dosežke.”

Sandi Rozman - Tekmovalec v Powerliftingu

KAJ PRIČAKOVATI?
7 vprašanj, katerih odgovori vam bodo razkriti v
LevelUp Funkcionalni kliniki

1. Kateri sklepi potrebujejo več gibljivosti. V katerih sklepih se ni potrebno raztezati. Kako raztezanje določenih sklepov poveča verjetnost poškodb.
2. Kako najti svoje telesne omejitve. Zakaj je odkritje problematičnih področij ključnega pomena za vašo športno uspešnost. Dodan video vodnik, ki vam korak po korak pomaga, da lahko sami na sebi ali drugih, odkrijete področja, ki jim je potrebno izboljšati gibljivost.
3. Zakaj samo raztezanje ni dovolj. Kaj narediti, da bo vaše raztezanje 2x bolj učinkovito. Majhna sprememba, ki jo morate storiti, da bo raztezanje učinkovitejše zlasti, če delate isto raztezno vajo že dlje časa in ni napredka.
4. Zakaj telesne omejitve vodijo do poškodb. Kako kompenziramo zaradi zmanjšane gibljivosti določenih sklepov. Zakaj slaba gibljivost gležnjev, kolkov in ramen skoraj zagotovo vodi do poškodb.
5. Kako zmanjšati "lepljivost" sklepov. Kako izboljšati gibalne vzorce s samomasažo. Odkrili boste, kateri so najboljši in najcenejši pripomočki za samomasažo, ter kako jih uporabljati.
6. Najboljši čas za raztezanje. Se je bolje zartezati pred ali po treningu? Oboje? Zakaj je to odvisno od tega, kaj bomo med treningom počeli.
7. Kako prepoznati omejitve v gibljivosti. Naučite se jih prepoznati le z opazovanjem prijateljev ali videopostetkov vaših treningov.

Iz LevelUp Funkcionalne klinike se boste naučili:

1. Kako vaša nepravilna drža vpliva na vašo gibljivost in kako jo izboljšati.
2. Zakaj samo raztezanje ni dovolj za vaše zdravje.
3. Kaj lahko storite, da bo raztezanje, ki ga že izvajate, 2x bolj učinkovito.
4. Kako izboljšanje gibljivosti vpliva na to, da se boste novih gibov ali vaj naučili hitreje.
5. Kako samomasaža zmanjšuje "zlepljenost" med mišicami in drugim povezovalnim tkivom ter s tem vpliva na vašo gibljivost.
6. Kako delovno mesto za računalnikom vpliva na vaša ramena in kako odpraviti bolečine v ramenih.
7. Kateri sklepi potrebujejo večjo gibljivost in katerih NE raztezamo, saj raztezanje le-teh lahko vodi do poškodb.
8. Majhna sprememba, ki jo morate storiti, da bo vaše raztezanje bolj učinkovito zlasti, če določeno raztezno vajo redno izvajate že dlje časa in ni več napredka.
9. Dobre in slabe strani raztezanja pred ali po treningu. (Namig: Kdaj je najboljši čas za raztezanje je odvisno od vaših ciljev dnevnega treninga)
10. Kaj je PNF metoda raztezanja in kako se izvaja.
11. Masaže in terapije niso poceni! Naučili se boste najboljše samomasaže z najcenejšimi pripomočki ter, kako jih uporabljati.
12. Kako prepoznati omejitve v gibljivosti na sebi in prijateljih, le z opazovanjem njihovih gibov med treningom.
13. Pogosti načini, kako slaba gibljivost negativno vpliva na vašo tehniko vadbe in kako to popraviti.

Nejc Šikman, osebni trener

“Imejte radi svoje telo in poskrbite zanj. Če vam slaba gibljivost povzroča bolečine in vam otežuje vsakdanja opravila ali pa vam onemogoča, da bi dosegali boljše športne rezultate, je LevelUp Funkcionalna klinika prava rešitev za vas. Funkcionalna klinika je bila ustvarjena z namenom, da vas nauči poskrbeti za svoje telo. Odkrijte, kako slaba gibljivost uničuje vaše sklepe in kaj lahko sami storite za to. ”

TAKOJŠNJI DOSTOP